Comeback Sports
LinkedIn Instagram

“Your brand will tell!”

DNA Paspoort

De verslaglegging en de uitkomsten van de Athlete Discovery sessies worden verwerkt tot een document dat de basis vormt voor het DNA Paspoort. Deze vertaalslag vormt het begin voor een creatief proces waarin marketeers, designers en tekstschrijvers intensief met elkaar samenwerken. Het DNA Paspoort is een uniek document dat speciaal voor de sporter wordt ontwikkeld. Het zorgt voor een krachtige positionering in jouw sport en helpt je in het vinden van de juiste partijen die jou willen ondersteunen in het behalen van jouw droom.

 

Een DNA Paspoort bevat de volgende onderdelen;
• Een eigentijdse, unieke styling met een persoonlijk logo • Omschrijving Archetype en persoonlijke informatie • Introductie sporter / geschiedenis  • 360o interviews met diverse personen die dicht om de sporter heen staan  • Overzicht van alle tot nu toe behaalde en noemenswaardige resultaten  • Merkwaarden die de sporter typeren  • Persoonlijke doelen voor de toekomst  • Geschiedenis van de sport in het algemeen  • Kernwaarden en bereik van de organisatie waar de sporter bij is aangesloten  • Sporter aan het woord  • Persoonlijke quote  • Partner pagina met motivatie om met sponsor cq sporter te verbinden  • Media scope van sporter en organisatie (bereik via diverse social media)

 

Santino Verbeek

Om Santino goed in de markt te zetten, moest zijn branding aangepast worden. Logo en huisstijl zijn hier onderdeel van. Santino’s naam betekent heilige, wat mooi aansluit op zijn karakter. Hij is trouw en loyaal naar zijn familie, vrienden en coaches. Santino is een boegbeeld voor de kickbokssport en hij is bloedsnel in het uitdelen van trappen en beuken. Al deze eigenschappen zijn verwerkt in dit beeldmerk.

Het logo en de huisstijl zijn vervolgens doorgevoerd in diverse uitingen, waaronder zijn DNA paspoort en een partnerpresentatie.

Michael Korrel

In de gewichtsklasse -100kg heeft Michael in augustus 2019 de bronzenmedaille op het WK in Tokyo veroverd. In de strijd om de bronzen medaille was hij met waza-ari te sterk voor de wereldkampioen van 2018, Guham Cho uit Korea. Naast de bronzen medaille heeft Michael medailles gepakt op Grand Slams, waaronder goud op de Grand Slam in Parijs en Baku. De verschillen in de top liggen heel dicht bij elkaar. Met zijn huidige eerste ranking op de wereldranglijst -100kg is Michael een hele goede kanshebber voor ere metaal in Tokyo 2020, zijn motto: ‘Korrel for gold’.

Christopher Dijksman

Als Alpine Skiracer heeft Christopher al meerdere podiumtitels op zijn naam staan. In september 2017 vertrok Christopher als 14-jarige alleen richting Italië voor 5 jaar (tot 2022), waar hij werd toegelaten tot de prestigieuze topsportschool van Mals. De 14-jarige Dijksman was toen in de lichting 2017-2018 de enige skiër uit een niet-alpenland die mocht starten aan de gerenommeerde Oberschule in Süd Tirol. Om dit te bereiken, moest hij voldoen aan zeer strenge selectie-criteria. Het doel is om de Olympische Spelen van 2026 te behalen.

Kas Haverkort

Kas Haverkort is een 16-jarige Team NL-rijder en maakt na een succesvolle carrière in de karting de overstap naar de autosport. Hij maakt zijn debuut in het Spaans Formule 4 Kampioenschap en zal uitkomen voor het van Nederlands origine MP Motorsport team. ´´Een plek in de top drie is zeker mijn doel´´, vertelt Kas enthousiast. Kas wilt strijden voor de titel.

Dani Visser

De 19-jarige esporter van AZ en Team Gullit én YouTuber Dani Visser heeft met Comeback zijn eigen merk en branding gelanceerd. De landskampioen van het seizoen 2018/2019 is klaar voor een nieuwe stap in zijn carrière. Om ook commercieel te groeien gaat Comeback sports, Team Gullit ondersteunen om van Dani een eigen merk te maken. Dani heeft de potentie om het uithangbord van de Nederlandse esports scene te worden. Maar wie is de persoon achter dit grote talent?

More to come!

Binnenkort vind je hier ook het DNA paspoort van Itzhak de Laat, Charlon Kloof en Merle van Benthem!

Heb je een uitdaging of wil jij meer weten over ons?

Joost Metten

Gerelateerde projecten

StartVitaal

Logo en huisstijl ontwikkeling

United International Darts

Positionering & branding

Energiapura

Marketing en partnerships